Nieuws

2022 WE GAAN WEER BEGINNEN!

Met ontzettend veel vreugde kunnen we u aankondigen dat Toneelvereniging Ransdorp eind oktober weer op de planken staat met een nieuw ingestudeerd stuk!

28, 29 oktober, om 20.00 uur

30 oktober matinee, om 14.00 uur

Helaas kwam de pandemie op een heel verkeerd moment voor onze vereniging die in 2020 eigenlijk het 75jarig jubileum zou vieren met een ander toneelstuk. We waren er toen bijna klaar voor maar vlak voor de uitvoeringsdata in 2020 ging de hele wereld zo ongeveer op slot en moesten wij onze toneelambities behoorlijk bijschaven. Ondertussen is er met een kleinere (deels vernieuwde) spelersgroep hard gewerkt om voor u op te kunnen voeren:

‘Het kamertje’

Dit is een komisch stuk van Jacques Vriens.
We nemen u mee naar de personeelskamer op basisschool ‘De Driehoek’. De dag op de basisschool begint zoals gewoonlijk in de personeelskamer met koffie. De meeste leerkrachten werken al jaren op de school en hebben het nodige meegemaakt. We maken kennis met Vera en Johan, met Tine en Anneke. De school wordt geleid door schooldirecteur Wouter die nogal zijn best doet om het ‘gezellig’ te houden. Er moet gefuseerd gaan worden met een andere school en dit brengt de nodige spanningen met zich mee. De keuze op dit stuk is gevallen omdat we moesten grinniken om de basisschooltaferelen die bijna aan de bekende TV serie van een aantal jaar geleden doet denken.

Onze voorstellingen zijn te bezoeken in de Beke in Ransdorp:
28, 29 oktober avondvoorstelling, aanvang 20.00 uur 30 oktober matinee, aanvang 14.00 uur

Kaarten kunt u (bij voorkeur) reserveren via www.ransdorptoneel.nl of telefonisch bestellen via René Burgers 06-20634698 en kosten 7,50 euro.
U mag ervan uit gaan dat de zaal ongeveer 30 minuten voor aanvang opengaat zodat u op uw gemak een goed plaatsje kunt zoeken.
Er is een pauze waarin wij weer lootjes verkopen voor prijzen uit onze ondertussen beroemde tombola.
Wij kunnen geen pin-transacties verwerken op de avond zelf.

24-08-2020
Helaas heeft Henk van Vuure te kennen gegeven dat hij per direct stopt met toneelspelen. Wij betreuren natuurlijk zijn besluit en bedanken hem voor zijn jaren lange steun aan de vereniging niet alleen bij het vertolken van zijn rollen maar ook zijn inzet bij alle werkzaamheden rondom de voorstellingen.

24-08-2020
De toneelvereniging heeft besloten om, indien mogelijk, de repetities weer op te pakken in september 2021. We zullen dan alsnog het jubileumstuk hopelijk eind november voor u op te voeren.

Jubileumvoorstellingen afgelast

Het zou ons jubileum jaar worden echter ook wij zijn genoodzaakt de voorstellingen vanwege de Corona uit te stellen. Wanneer wij weer gaan spelen is helaas nog niet bekend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.